Τ.Α.

Posted · Add Comment

Μένουμε σπίτι λόγω πανδημίας ……..

Και………

Ένα ”ταξίδι” μοναχικό  ξεκινάει…. μέσα  στα συναισθήματα μου που γεννιούνται αλλά που δεν είναι ξένα ή πρωτόγνωρα απλά έχουν  κάποιους άλλους ρυθμούς και διάρκειες που με οδηγούν σε μια σκέψη ερωτημάτων και περιέργειας.

Ένα ”ταξίδι”  χωρίς προορισμό,  καθημερινό, συνεχίζεται…. να με βλέπω  μέσα στις ώρες όλων αυτών των ημερών με μεγαλύτερο σεβασμό και ηρεμία. Λίγες στιγμές φόβου ή αμφιβολίας που νοιώθω, τις αξιολογώ όπως έχω μάθει να κάνω, και πολύ γρήγορα  τις  αφήνω να περάσουν σαν ένα μικρό φευγαλέο φύσημα του αέρα. Νιώθω ότι τώρα δεν τις χρειάζομαι και δεν με προχωράνε.

Ένα ”ταξίδι” όπως και αυτό το ταξίδι μου της ψυχοθεραπείας θα συνεχίζει…. να μου μαθαίνει να με ακούω,  να περιμένω να ακούω και τους άλλους με  χρόνους άλλους, πιο μεγάλους, με λέξεις άλλες, πιο  ουσιαστικές και πιο αληθινές.

Ένα ”ταξίδι” θα είναι …τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα…. θα έχω  τις καινούργιες κινήσεις που έφτιαξα και αυτές που θα φτιάξω, τις μελωδίες που άκουσα για πρώτη φορά και θα τις παίξω ξανά και ξανά,  τις φωνές όλων σας που μου μίλησαν αλλιώς…. και θα ανυπομονώ να τις ακούσω όταν συναντηθούμε!!!

Απρίλιος 2020